Arhiva 14.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

20 godina Mobenza u Šenkovcu

Zaposlenici prve i najstarije privatne benzinske postaje u Međimurju, Mobenz u Šenkovcu, proslavili su u srijedu, 30. listopada 20. obljetnicu rada. Tijekom proteklih godina, bilo je i poteškoća u poslovanju, no, marljivim radom djelatnika i voditelja, tvrtka uspješno posluje, ispunjava sve svoje zakonske obveze te će i dalje nastojati pružati što kvalitetnije usluge, na zadovoljstvo mnogobrojnih kupaca i gostiju - između ostalog je istaknuo direktor Zdravko Moharić.
Tom je prigodom priređen prigodan domjenak na kojem su se zaposlenicima pridružili rođaci i prijatelji te gosti i kupci koji su u tom trenutku naišli.
Vlasnici tvrtke Marijan i Zdravko Moharić odlučili su dodijeliti besplatan spremnik goriva kupcu vozila koje će u zadano vrijeme naići. Sretna dobitnica bila je gospođa Martina iz Malog Mihaljevca. Kada joj je prodavač Zlatko rekao da ne treba platiti, u prvi mah nije povjerovala da se njoj nešto tako ugodno može dogoditi. Bila je uzbuđena i sretna. Da je barem više takvih obljetnica, rekla je.

Izvor: 3055