Arhiva 24.10.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

2.900 kuna za tretman spavanja?!

Profesionalni vatrogasac Dragutin Dodlek (59) iz Belice smatra se žrtvom prijevare te nas je pozvao kako bi u javnost iznio svoju priču, kako kaže, da i drugi ljudi ne nasjednu:
- Već duže vrijeme imao sam znatnih problema s kralježnicom. Prije dvije godine ugledao sam reklamu Deana Jambrošića iz Mihovljana – spiritualnog majstora reikija i učitelja duhovnog iscjeljivanja, u kojoj se navodilo da, uz ostalo, izravnava kralježnicu. Pomislio sam – to bi mi moglo pomoći, pa neću morati na operaciju.
K njemu sam došao s još jednom osobom. Legao sam na stol, on je nešto zmahao s rukama, nakon čega sam zaspao. Osoba koja je bila sa mnom nije zaspala, pa mi je ispričala da sam spavao 2 i pol sata. Kad sam se probudio, tretman sam platio 2.400 kuna, odnosno 1.200 kuna po osobi. Nikakve promjene nisam osjećao, no, to je bio tek prvi posjet, pa sam nakon tjedana dana, ipak, došao još jednom. Tada sam za sat i pol platio 500 kuna za dvije osobe. Poslije toga – učinak - ponovo nikakav. Kralježnica me i dalje nesnosno boljela - tvrdi Dodlek.
Nakon nekog vremen, ipak sam se odlučio na operacijski zahvat.
- Operirali su me u zagrebačkoj Bolnici sestara milosrdnica, i to uspješno. Danas više nemam bolova i kralježnica mi je ispravljena. I naravno, nisam platio ništa, dok sam duhovnom iscjelitelju - ni za što - dao ukupno 2.900 kuna. Ako sam već ja ostao kratkih rukava, barem da drugi budu upozoreni na razne duhovne učitelje - ogorčeno kaže Dragutin Dodlek.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3052