Arhiva 14.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

8. sajam MESAP Jesen

Međimurski sajam poduzetništva u Nedelišću pred svojim je osmim izdanjem sajma MESAP Jesen 2013. koji će biti održan za vikend, 16. i 17. studenoga. Sadržajna sajamska priredba okupit će izlagače iz više područja, pa će biti zastupljene teme poljoprivrede i hrane, obnovljivih izvora energije, moderne gradnje i projektiranja, komunalne opreme i hortikulturnog uređenja.
U okvirima sajma, održavat će se i 16. sajam ekologije i zdrave prehrane koji je prije nekoliko godina “doselio” iz Čakovca u Nedelišće. Direktor Mesapa d.o.o. Vitomir Kirić ističe da će broj izlagača biti na razini prošle godine.
- Lani smo imali 80 izlagača, a toliko ih se odazvalo i ove godine. Smatramo da je to dobar odaziv s obzirom da su gospodarske okolnosti i dalje nezavidne. Dolazi veliki broj izlagača iz Slovenije. Površinom će biti najzastupljenije tvrtke koje nude proizvode povezane s obnovljivim izvorima energije, a brojčano je najviše izlagača iz domene ekologije i zdrave prehrane - ističe Kirić.
Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 9 do 19 sati, ulaz je slobodan. Za 16. studenoga najavljeni su stručni skupovi Međimurskih voda i Čakoma, a nedjelja je rezervirana za zabavne sadržaje. (al)

Izvor: 3055