Arhiva 21.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Besplatne poslovne edukacije u Čakovcu- iskoristite priliku

Poduzetnici, obrtnici te svi ostali koji su zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 27.travnja 2015. u Čakovcu  (Zgrada Scheier, Matice hrvatske 1 i Zgrada Doma sindikata, Kralja Tomislava 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije o mogućnostima financiranja projekata s područja ruralnog razvoja i poljoprivrede EU sredstvima, kreditima koje HBOR nudi poduzetnicima, kako restrukturirati mala i srednja poduzeća te kako uz uspješnu motivaciju i samomotivaciju doći do cilja. Svi sudionici saznat će kako se oglašavati uz mali budžet, koje su prednosti cloud usluga te kako vam factoring može pomoći u poslovanju.  

 

 

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na „Poslovnom uzletu Međimurske županije“- besplatnim edukacijama u organizaciji Međimurske županije i Poslovnog dnevnika. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine. Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama. Popis svih edukacija, kao i raspored predavanja možete vidjeti ovdje

 

Projekt Poslovni uzet pokrenut je na inicijativu Poslovnog dnevnika početkom 2014. godine, u suorgani¬zaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih  malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj. Također cilj je omogućiti poduzetnicima i obrtnicima alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. Nakon što je u 2014. godini uspješno educirano više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, projekt se nastavlja i u 2015.godini s još većim ambicijama i željama. 

 

U 2015.godini Poslovni uzlet je obišao Veliku Goricu, Koprivnicu, Zadar, Pulu, Varaždin, Cres, Sisak i Vinkovce, a u travnju prilika za poslovno educiranje, upoznavanje novih potencijalnih poslovnih suradnika i ostvarivanje novih kontakata uz nezaobilazno druženje dolazi u Čakovec. Manifestacije su okupile velik broj poduzetnika i obrtnika koji su s događanja otišli s vrijednim znanjima i vještinama koje su naučili na edukacijama i koje će im pomoći u njihovom poslovanju. Da su edukacije korisne i kvalitetne najbolje pokazuje podatak koji govori kako su neki od polaznika dolazili i u više gradova u želji da nauče sve novitete zahvaljujući kojima će postati bolji. 

 

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju. Prijavu na edukacije možete napraviti ovdje. 

Izvor: 3130