Arhiva 16.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Biciklistički klub Puls održao redovnu godišnju skupštinu

Proteklog petka u poslovnom Klubu Team biciklistički klub Puls, održao je redovnu godišnju  skupština. Na skupštinu se je odazvalo većina od 74 člana kao i predstavnici glavnog i svih ostalih sponzora koji podupiru klub i kojima su podijeljene zahvalnice. Sve prisutne pozdravio je predsjednik Darko Kriković koji je predstavio dnevni red skupštine da bi tajnik kluba Darko Dominić podnio financijsko izvješće. Utvrdili su se ukupni prihodi, ukupni rashodi i trenutno stanje financija kluba. Uz zahtjevne projekte koje je klub organizirao, zaključeno je da je klub pozitivno poslovao. Financijsko izvješće prihvaćeno je jednoglasno. Sportski direktor kluba Bruno Radetić također je podnio izvješće o ostvarenjima u 2014.g i iznio planove za 2015.g. Kako je Klub licenciran pri Hrvatskom biciklističkom savezu, utvrđeno je da je u 2014.g. bilo zatraženo 15 natjecateljskih i 5 dužnosnićkih licenci. Natjecatelji i licencirani rekreativci ukupno su se natjecali u 5 nacionalnih prvenstava i jednako toliko biciklističkih disciplina. Ukupno su ostvareni zapaženi rezultati. Najtrofejniji vozač kluba, kao i osvajač najviše medalja na nacionalnim prvenstvima je TIN PAVLIC  koji je ukupno osvojio 4 medale: 1. zlatnu medalju, 1. srebrnu i 2. brončane  medalje u kategoriji U17. Njegov brat DINO  PAVLIC okitio se ukupno trima medaljama. 2.srebrne i 1. brončana. U Elite, najsnažnijoj kategoriji, zlatom i naslovom Državnog prvaka u ciklokrosu okitio se BRUNO RADOTIĆ. Od ostalih vrijednih rezultata valja spomenuti i 3.mjesto Kristijane Pavlic  u Kupu Hrvatske u Elite ženskoj kategoriji, kao i plasman ZVONIMIRA RADOTIĆA na svjetsko prvenstvo veterana na kojem je postigao zapaženi rezultat.

 

Tin Pavlic, svojim postignutim rezultatima, postao je stalni član Hrvatske biciklističke reperezentacije, za koju je odvozio dvije utrke. Utrke su se vozile u Češkoj i Austriji. Kao mladom i perspektivnom sportašu, dodijeljeno mu je posebno priznanje kluba. Obzirom na trenutnu fazu priprema za predstojeću sezonu, i potencijal koji kao mladi sportaš iskazuje, uvjereni su u klubu da vrhunski rezultati i berba medalji neće izostati.

 

Za predstojeću  biciklističku sezonu planirani su slijedeći projekti:

zimska ciklokros liga

proljetni klubski kronometar

3.velika nagrada Grada Čakovca

3.Eko Međimurska tura

jesenski klubski kronometar

zimska ciklokros liga

 

Kako bi maksimalno promovirali biciklizam kao zdravi način života, članovi kluba organiziraju i pozivaju na Nedjeljne rekreativne vožnje. Utvrđene  su rute po kojim se vozi na takvim vožnjama. Dobrodošli su svi koji žele, bilo kojim tipom bicikla sudjelovati u rekreativnim vožnjama. Kreirane su "standardna" tzv. A ruta i "lagana" tzv. B ruta. O tome se najviše  i detaljno može saznati na stranicama kluba www.bk-puls.hr/rute za vožnju.  

 

Skupština kluba i njegovi članovi također su potvrdili jednoglasno novi izvršni odbor kluba kao i prema tome potrebne izmjene u statutu dok je za novu tajnicu imenovana Kristijana Pavlic. Za predstojeću sezonu izrađivati će se novi dresovi koje su postojeći, kao i novo uključeni članovi mogli naručiti. Na kraju je u kratkoj prezentaciji  prikazan film o  međunarodnom DRAVA TOUR-u 2014. na kojem su sudjelovali članovi kluba formirani u dvije ekipe.

 

Nakon završenog službenog dijela skupštine, članovi kluba i uzvanici nastavili su druženje uz prigodni domjenak. Neslužbeni dio druženja uvijek je dobra prilika za prepričavanje događaja iz prošle godine, razgovor o planovima i željama za predstojeću sezonu. Neizostavni dio uvijek je razgovor o tehničkim stvarima...  Entuzijazam, mjenjači, kotači, gume, grupe, vožnje, zdravlje, trening, karbon, aluminij... odzvanjali  su  iz svakog kutka prostorije ispunjene istomišljenicima koji pozivaju i sve ostale da se pridruže i iskušaju ljepote i čari biciklizma kao zdravog načina života...

Izvor: 3121