Arhiva 19.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Biciklistički klub Puls traži volontere

Nakon "Tour of Croatia" utrke koju ste pratili u većem broju nego Englezi vjenčanje s kraljevskog dvora, pripremamo vam još jednu biciklističku poslasticu.

 

Biciklistički klub Puls i Grad Čakovec 31. svibnja organiziraju 3. Veliku nagradu Grada Čakovca, utrku profesionalaca i građana u sklopu Dana Grada. Utrka će biti organizirana po pravilima HBS i UCI-a te će se bodovati za Kup Hrvatske u kategoriji kadeti. To znači da je utrka važna i na nacionalnoj razini pa očekujemo sudjelovanje ozbiljnih vozača.

 

Naravno, da bi ovaj vrhunski događaj prošao kao "med i mlijeko", potrebni ste nam VI! Tražimo čak 40 volontera / redara na stazi.

•Želiš gledati biciklističku utrku iz "VIP lože"?

•Punoljetan / na si?

•Voliš pričati, smijati se, raditi u timu, a riječi "hvala" i "molim" tvoje su Sveto pismo?

•Slobodan / na si u nedjelju 31. svibnja od 8:00 do 15:00 sati?

•Rado bi fotku sa slavnim biciklistom da se možeš pohvaliti svojim prijateljima na Facebooku ili Instagramu?

 

Ako su tvoji odgovori na sva pitanja pozitivni, ti si osoba koju tražimo! :)

 

"Kaj budem tam moral delati?"

Ako će netko od slučajnih prolaznika, fanatičnih gledatelja, tvoj prijatelj, baka ili susjed proći neopaženo policijsku blokadu, ti ih nećeš pustiti na stazu. Mirno i uljudno (bez psovanja uže i šire rodbine) objasnit ćeš im da bi to moglo biti opasno za njih. Da bi drugi uvažili tvoje naredbe, i naravno radi tvoje sigurnosti i vidljivosti, dat ćemo ti redarski prsluk.

 

"Budem tam kaj dobil?"

Da ne bi imao / la osjećaj u želucu kao da se u njemu upravo događaju Olimpijske igre hrčkova, za vrijeme trajanja utrke dobit ćeš osvježenje, a nakon završetka utrke ručak uz druženje. Vrlo moguće će na tom ručku biti poznate biciklističke "face", tako da nemoj zaboraviti napuniti bateriju svog mobitela ili fotića. Svim volonterima BK Puls upisat će volonterske sate. Ako već imaš volontersku knjižicu, ponesi je sa sobom, a ako nemaš, ne brini, dobit ćeš je tamo. 

 

Ostale tehnikalije

Za ovo volontersko mjesto nije potrebno nikakvo predznanje. Nekoliko dana prije same utrke s volonterima će se napraviti kratki sastanak na kojem će ih se detaljno uputiti u spomenute aktivnosti i obaveze. Mjesto volontiranja je Čakovec, a vrijeme, kao što smo spomenuli 31. svibnja od 8:00 do 15:00 sati, nakon čega slijedi zajednički ručak i druženje.

 

Molimo sve zainteresirane da se prijave najkasnije do ponedjeljka 18. svibnja, do 15:00 sati,  tako da pošalju svoje ime, prezime, godinu rođenja, kontakt e-mail te broj tel./mob. na bkpulshr@gmail.com.

Izvor: 3134