Arhiva 26.09.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:47.

Bivši župan u Čakomu / Katanec podnio ostavku

Bivši međimurski župan Ivica Perhoč od ponedjeljka je ponovo zaposlenik Gradskog komunalnog poduzeća Čakom koje je vodio prije preuzimanja funkcije župana. Perhoč je za list Međimurje već ranije najavio ovu mogućnost, a informaciju nam je potvrdila direktorica poduzeća Snježana Tkalčec Avirović.
- Odlazeći na mjesto župana, Perhoč je zadržao pravo da se kao tadašnji uspješan direktor po isteku mandata vrati u Čakom, na radno mjesto adekvatno njegovoj stručnoj spremi. Nedavno je zatražio to pravo te će sada obnašati dužnost tehničkog rukovoditelja za djelatnosti groblja, parkinga i javnih površina. Drugi tehnički rukovoditelj je Saša Avirović koji će i dalje biti zadužen za odvoz otpada, odlagalište i građevinsku operativu. Praktički se vraćamo na staro, organizaciji u Čakomu koja je bila u vrijeme dok je direktor bio Ivica Perhoč - kaže Snježana Tkalčec Avirović. Perhoč je po struci inženjer elektrostrojarstva.
Velimir Kelkedi

Katanec
podnio ostavku
Predsjednik Općinskog vijeća Goričana Robert Katanec (HRAST) podnio je ostavku na dužnost jer seli iz Goričana. Iz moralnih je razloga, kako kaže, odlučio da konzekvencu povuče brzo, ne želeći sudjelovati u donošenju odluka. U trenutku zaključenja našeg lista pripreme za sjednicu OV-a bile su u tijeku, pa nisu bili poznati kandidati za predsjednika. (k)

Izvor: 3048