Arhiva 16.06.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

ČAKOVEC: SPORTAŠI NA PRIJEMU KOD GRADONAČELNIKA

Čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač održao je prijem za sportaše čiji su rezultati ovih dana okupirali pažnju javnosti. Među njima je tenisačica Iva Mekovec iz Teniskog kluba "Franjo Punčec", karatisti Karate kluba "Globus" predvođeni Teom Kečkešom te rukometaši MRK "Čakovec".

- Sport je sigurno jedan od najboljih promotora sredine u kojoj sportaši stasaju i rade, a Čakovec se svojim sportašima može i više nego ponositi. Ti uspjesi ne dolaze sami po sebi. Rezultat su dugotrajnog i napornog rada, o čemu svjedoče naši gosti danas. Baš zato jer su djeca i mladi u Čakovcu okrenuti sportu, valja reći da ćemo i dalje sredstva poreznih obveznika usmjeravati ka onima koji su uspješni i koji imaju mjerljive rezultate - rekao je sportašima Stjepan Kovač.

 

Najnovije medalje

Iva Mekovec prošlog je tjedna osvojila turnir u Bolu na Braču, Teo Kečkeš brončanu medalju na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori, a Kristijan Topličanec i Josip Slukić, koji su također bili na prijemu, 5. mjesto. Rukometaši svih uzrasta, a posebice mladi postižu odlične rezultate, a seniorska ekipa plasirala se u 2. hrvatsku rukometnu ligu.

Sportaši i njihovi treneri zahvalili su gradonačelniku na podršci koji imaju u Gradu Čakovcu, naglasivši da svoj rad shvaćaju ozbiljno te da uskoro slijede još bolji rezultati.

 

HOO

U sjedište Grada ovih je dana stigla još jedna potvrda kvalitetnog rada, a ogleda se kao podrška Hrvatskog olimpijskog odbora koji je Gradu Čakovcu odobrio 70 tisuća kuna za nabavu kombi vozila koje će se kupiti za potrebe gradske Zajednice sportova. (al)

 

 

Izvor: 3138