Arhiva 26.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Članovi Živog zida Međimurje zapalili svijeće za sve žrtve švicarskog franka

Članovi Živog zida Međimurje i simpatizeri, 24. siječnja su zapalili svijeće pridruživši se već tisućama zapaljenih svijeća diljem RH za sve žrtve švicarskog franka, ali i sve buduće žrtve lihvarskog i zločinačkog monetarnog sustava. Ove svijeće na pročeljima banaka ne predstavljaju samo solidarnost sa dužnicama, ovršenicima i deložiranima, nego trebaju služiti kao upozorenje svima onima koji još uvijek dvoje u kriminalnost postojećeg financijskog sustava i pohlepu banaka.

 

Paljenjem svijeća članovi i simpatizeri prisjetili su se svih nasilnih i mučnih deložacija, kojima su svjedoćili, gdje se obitelj izbacuje na ulicu, koje su zbog zločinačkog i brutalnog sustava ostale bez doma, djece koja gladuju zbog galopirajućih kamata, te svih onih koji životare pod lancima dužničkog ropstva.

 

Krajnje je vrijeme da ljudi shvate kako je postojeći sustav neodrživ, da će njihova djeca i oni sami biti robovi bez vlastitog krova nad glavom, bez perspektive i budućnosti, ukoliko se odlučno ne suprotstavimo moćnom bankarskom lobiju i jednom zauvijek ne spriječimo pljačku čitavog naroda i budućih generacija.

 

Svim žrtvama monetarnog sustava i oni koji će neizbježno to tek postati poruka je samo jedna KAD NEPRAVDA POSTANE ZAKON, OTPOR POSTAJE DUŽNOST!

 

Izvor: 3118