Arhiva 29.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Čolić u Zagrebu: Uvijek je lijepo vratiti se

Zdravko Čolić, vodeći koncertni velemajstor s ovih prostora, danas je u Areni Zagreb održao press konferenciju na kojoj je najavio nadolazeći koncert i poručio da jedva čeka početak zagrebačkog spektakla koji će za svoju vjernu i mnogobrojnu publiku upriličiti 7. ožujka, ususret Danu žena

 

Proteklu godinu u životu ovog velikog glazbenog zabavljača obilježila je turneja "Vatra i barut" koja je započela 8. ožujka 2014. godine. Godinu dana kasnije, Zdravko Čolić održat će koncert u najvećoj zagrebačkoj dvorani – Areni Zagreb i tako okruniti uspješnu glazbenu turneju koja je punila dvorane diljem Europe i regije.  

 

Da je jedna od regionalnih glazbenih legendi, za čije se nastupe čak i u grandioznim dvoranama redovito traži ulaznica više, Čolić je dokazao na svoja dva nedavna, rekordno posjećena koncerta u Beogradu, u sklopu kojih je držao publiku na nogama gotovo četiri sata. Njegovu publiku u Zagrebu, po svemu sudeći, također očekuje doživljaj za pamćenje. 

 

„Drago mi je što sam ponovno u Zagrebu, vežu me jako lijepa sjećanja za ovaj grad. Vjerujem kako je pred nama odličan koncert, sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolji mogući način vraća - pjevajući sa mnom u glas“ izjavio je Zdravko Čolić.

 

Veličanstvenu proslavu Dana žena u Areni Zagreb, uz bogati katalog Čolićevih hitova, s nestrpljenjem iščekuju i organizatori. „Pred nama je glazbeni spektakl u svakom smislu te riječi. Postavili smo visoke produkcijske standarde koji su u koraku s najvećim svjetskim produkcijama. Uvjeren sam kako ćemo ispuniti očekivanja publike“, izjavio je Marko Perica, organizator koncerta iz agencije Fakat.

 

Povratak na zagrebačku scenu, na kojoj će Čolić svojim najvećim hitovima ponovno razgaliti mase, pozdravila je i njegova izdavačka kuća Hit Records: „Ponosni smo na dugogodišnju suradnju sa Zdravkom Čolićem koja je rezultirala s tri izdana albuma, među kojima je i aktualni 'Vatra i barut'. 

 

Za kraj, podsjetimo da su ulaznice za koncert Zdravka Čolića u prodaji od prosinca 2014., a dostupne su za kupnju kroz sistem Eventima.  

Izvor: 3118