Arhiva 28.08.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

CRNI TJEDAN NA CESTAMA: Poginulo dvoje mladih!

U TRAGEDIJI U ZAVEŠČAKU TRAKTOR USMRTIO 11-GODIŠNJEG DJEČAKA

Poginuo mali Patrik Čurin!

Oko 10 sati, 20. kolovoza na cesti u Zaveščaku dogodila se tragedija u kojoj je poginuo jedanaestogodišnji Patrik Čurin. Kobnog dana 48-godišnjak iz ovog mjesta traktorom se kretao preblizu rubu kolnika, zbog čega se vozilo prevrnulo u jarak. U policijskom izvješću piše da je na traktoru, uz vozača, bilo i dvoje djece. U trenutku prevrtanja smrtno je stradao dječak, dok su djevojčica i vozač prebačeni u čakovečku Bolnicu. Djevojčica je u nesreći teže ozlijeđena, a vozač traktora zadobio je lakše tjelesne ozljede, no, oboje su zadržani na liječenju.
Velika tuga nadvila se nad Osnovnu školu u Selnici, ali i nad Nogometni klub Polet iz Svetog Martina na Muri u kojem je pokojni Patrik igrao u redovima mlađih pionira. Iz Kluba su sućut obitelji te riječi oproštaja uputili i putem svojih službenih web stranica.
Patrik Čurin rođen je 12. lipnja 2001. godine, a u Poletovom je podmlatku igrao od ljeta 2011. te je zapažen kao jedan od najperspektivnijih i najtalentiranijih mladih igrača.

MARKO MERC IZ PRIBISLAVCA POGINUO U PROMETNOJ NESREĆI U ČAKOVCU

U nedjelju, u 21.35 sati u Sajmišnoj ulici, u Čakovcu dogodila se tragedija: u prometnoj je nesreći poginuo 27-godišnji Marko Merc iz Pribislavca, šesta žrtva na međimurskim cestama od početka ove godine!
Nesreća se dogodila kad je 22-godišnji vozač osobnog automobila, vozeći pod utjecajem alkohola (0,84 grama po kilogramu) te bez vozačke dozvole, izgubio kontrolu nad vozilom te na ravnom dijelu ceset sletio s kolnika.
Po slijetanju je udario u zemljani nasip te se vozilo višestruko prevrtalo. U bolnici su zadržani 20-godišnja putnica iz ovog vozila s teškim ozljedama i lakše ozlijeđen maloljetnik. Vozaču su utvrđene lakše ozljede te ga je policija uhitila, a u redovnom postupku protiv njega bit će podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Izvor: 2992