Arhiva 03.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

JUBILEJ PROSLAVILI DARUJUĆI

DESET GODINA RAIFFEISEN BANKE ČAKOVEC

Čakovečka podružnica Raiffeisen banke već je punih deset godina prisutna na financijskom tržištu Međimurja, a desetu obljetnicu poslovanja djelatnici Banke odlučili su obilježiti humanitarnom akcijom prikupljanja pomoći za Obiteljski dom za djecu Bogar u Banfiju. U akciju su se, uz djelatnike Banke, uključili i njezini poslovni partneri, pa je u Domu Bogarovih u subotu, 28. studenoga vladalo svečano ozračje.
Jasminka Rojko, direktorica čakovečke Podružnice RBA-a, predajući Anici i Dragutinu Bogaru poklone i ček na 5.000 kuna, naglasila je da je ova humanitarna akcija nastavak društvene i socijalne odgovornosti koju RBA proteklih 10 godina njeguje na području Međimurja. Tome su dokaz brojne donacije i sponzorstva niza projekata. Govoreći o Banci, direktorica Rojko podsjetila je da je Podružnica započela s devetero djelatnika. Danas ih je više od 40, dok je broj klijenata premašio brojku od 20 tisuća.
Anica i Dragutin Bogar, vlasnici Obiteljskog doma Bogar, dugogodišnji su klijenti RBA-a, a Banka je pratila razvoj Doma. Na donaciji je u ime obitelji, ali i 11-ero djece, koliko ih je trenutno zbrinuto u Domu, zahvalila Anica Bogar. (vt)

Izvor: 2849