Arhiva 26.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

DOBITNICI ULAZNICE ZA KONCERT IVANA ZAKA I MAJE ŠUPUT SU...

Caffe bar Millenium organizira još jedan koncert na kojem ćete se nesumnjivo dobro zabaviti.

Veliki koncert Ivana Zaka i Maje Šuput očekuje vas na Uskrs (5. travnja) na MESAPU. Kao predgrupa svira Bend Tragovi.


Ivan Zak će sada nastupiti po treći put na Mesapu na velikom Uskršnjem koncertu. Upravo ovih dana u prodaji će se naći njegov novi studijski album, “Usne varane”. Iako se glazbom bavi od rane mladosti, pozornost šire publike privukao je nastupima na Dori, Hrvatskom radijskom festivalu i posebno nakon dueta s Nedom Ukraden na Zadarskom festivalu 2010., s pjesmom “Tetovaža”. Ipak, definitivno probija sve granice popularnosti objavom pjesme i albuma “Bolja od najbolje”, prije tri godine. Ovog puta s njim stiže i Maja Šuput. Zadnjih nekoliko godina Maja je najtraženiji izvođač za nastupe na eventima najpoznatijih hrvatskih i inozemnih tvrtki, svadbenim svečanostima, kao i jedna od najtraženijih izvođača za nastupe na trgovima, u šatorima, kao i u disco clubovima, što je dokaz njene dugogodišnje kvalitete, profesionalnosti, zabavljačke, plesne i voditeljske sposobnosti u kojoj uživa publika svih generacija.


Cijena kartepretprodaji je 50 knNa dan koncerta 60 kn.PROGRAM POČINJE OD 20H SA DJ-om - OD 21H PREDGRUPA TRAGOVI.Osim u Caffe baru Millenium u Čakovcu, ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kuna na sljedećim pretprodajnim mjestima:

CAFFE BAR JAMA - MURSKO SREDIŠĆE
CAFFE BAR PETICA - MALA SUBOTICA 
STREET BAR - PRELOG 
OLD CITY BAR - VARAŽDIN
PIZZERIA MODENA – DOMAŠINEC


NAGRADNA IGRA je završena! Opet vas je bilo puno, a slučajnim odabirom imamo dva dobitnika koji će o preuzimanju ulaznice biti obavješteni mailom! :) Čestitamo Jana Grabar i Davor Mučić, imate besplatan ulaz na koncert 5. travanja! Dobro zabavu vam želi list Međimurje! 

 

Više sreće drugi puta ostalima koji nisu osvojili ulaznicu, svoju nabavite na gore navedenim prodajnim mjestima! 

 

Svoj dolazak potvrdite OVDJE.

 

 

Izvor: 3125