Arhiva 30.03.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Dobitnik ulaznica za predstavu Krtice Kerekesh Teatra je...

O 6. tjednu smijeha koji predstavu po predstavu ide prema svom kraju već smo pisali OVDJE. Ulaznica još ima samo za ZLATNE RUKAVICE ( 28.3. u 20h ) i za ČUDESNU ŠUMU ( 29.3. u 11h i 16h ) dok su sve druge izvedbe RASPRODANE!!!


Kerekesh teatar posebno se ponosi svojom najnovijom predstavom KRTICE čija premijera je u nedjelju 29. ožujka, za sam kraj Tjedna smijeha. "Krtice" je monodrama koju je napisao i sam svih 10 likova izvodi Jan Kerekeš. Radnja se odvija na nogometnom terenu u NK Žbunju gdje se s krticama bori domar Stjepan Radički zvan Štef. Više o predstavi pročitajte OVDJE.


S obzirom na to da je premijera RASPRODANA, novi termin predstave KRTICE je 1.4.  - 20 sati, HNK Varaždin. Cijena ulaznice je 40 kuna, već su u prodaji pa na vrijeme nabavite svoju.

NAGRADNA IGRA: Kerekesh teatar i list Međimurje za jednog sretnika imaju dvije ulaznice za ovu odlično komediju 1. travnja u HNK-u Varaždin. Na vama je samo da lajkate facebook stranice Kerekesh Teatar i list Međimurje, te pošaljete mail s naslovom KRTICE na info@medjimurje.hr do 30. ožujka u 11 sati u kojem ćete napisati svoje ime, prezime i mjesto stanovanja. Mi ćemo izvući i obavijestiti dobitnika te mu uljepšati početak radnog tjedna!

 

DOBITNIK! Dvije ulaznice osvaja Nino Filipić iz Nedelišća. O preuzimanju nagrade bit će obaviješten mailom.

Izvor: 3126