Arhiva 28.05.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:22.

Dodijeljene stipendije studentima

Iz Međimurske demokratske stranke nedavno su dodjeljene stipendije studentima iz Međimurja - dobitnicima pomoći u ovogodišnjem ciklusu tradicionalne akcije ove stranke po kojoj je jedinstvena među hrvatskim strankama.
Međimurska demokratska stranka u proteklih je nekoliko mjeseci držala nekoliko aktivnosti - turnire u beli i tenisu kojima je u svoj fond stipendiranja prikupila 6 tisuća kuna. Tako je dodijelila tri stipendije od po 2 tisuće kuna. Dobitnici su određeni po kriteriju izvrsnosti, u suradnji s Međimurskim veleučilištem koje je MDS zamolio da predloži najbolje studente s pojedinih stručnih studija. Stipendije su ove godine primili David Dominić iz Hodošana, student 3. godine stručnog studija računarstva, Marijana Juračić iz Murskog Središća, studentica 3. godine menadžmenta turizma i sporta, i Nina Begić iz Čakovca, studentica 1. godine stručnog studija održivog razvoja.
Stipendije su uručili Željko Pavlic, predsjednik MDS-a, i Zlatko Bacinger, predsjednik Vijeća stranke, a održan je i kraći kulturni program u kojem je Franjo Mesarić-Frenki, pjesnik iz Male Subotice, izveo nekoliko svojih pjesama.(r)

Izvor: 3031