Arhiva 05.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Dodjeljene povelje za međimurske doajene novinarstva

Danas (srijeda) u 11 sati u Maloj vijećnici Međimurske županije održana je svečanost dodjele povelja zaslužnim pojedincima za dugogodišnji uspješni rad u novinarstvu. 

 

Cijenjeni i ugledni profesionalci, međimurski doajeni novinarstva koji su svoj medijski i osobni razvoj usmjerili u stvaranje naprednog društvenog i kulturnog života te promicanju Međimurske županije, za svoj su rad primili povelje Međimurske županije za izniman doprinos i jubilej u svom radu u novinarstvu.

 

Za čak 60 godina novinarskog djelovanja povelja Međimurske županije dodijeljena je Franji Preložnjaku - novinaru koji je pisao za list Međimurje od 50tih godina 20 stoljećaZa 55 godina rada povelju je primio Ivica Žišković - dugogodišnji novinar Večernjeg lista i današnji kolumnist lista Međimurje, dok je za 40 godina rada u novinarstvu povelju primio i glavni urednik našeg i vašeg - lista Međimurje - Ivica Jurgec.  

 

Ovim poveljama, list Međimurje još je jednom dobio potvrdu najrelevantnijeg tiskanog medija u Međimurskoj županiji uz kojeg stasaju ozbiljni novinari, čije ispisane rečenice čuvaju i odražavaju duh međimurskog kraja.  

 

Povelje je zaslužnima predao župan Međimurske županije, Matija Posavec.

Izvor: 3119