Arhiva 10.06.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:40.

ETŠ, 3.B

U posljednjem tjednu školske godine 2009./10. u Dobrim vibracijama gostuje 3.b razred čakovečke Ekonomske i trgovačke škole. Budućih ekonomista u ovom odjeljenju ima 30. Dominiraju djevojke kojih je 19, dok 11 mladića nastoji postići balans s nježnijim dijelom.
Tvrde da njihov razred profesori hvale zato što su ponašanjem dobri i složni, a sami to potvrđuju visokim ocjenama. Imaju, tako kažu, najboljeg razrednika - Dragutina Miglesa, prof., koji ih je poveo na dvodnevni izlet na Ravnu goru i zasad im je to zajedničko druženje bilo najljepše. U razredu imaju više sjajnih pojedinaca koji se u svojim hobijima i obavezama posebno ističu. To su pjevačice Melita Tota i Bojana Ban, rukometaši Denis Fodor, Nikola Marciuš i Jurica Potočnjak te vršnjački edukatori udruge Zora Marko Holi i Elitabet Sklepić.
Također se ističu Martina Mavrin u engleskom jeziku, Jasmina Stanko u geografiji, Daria Poljaković u rukometu te u odbojci Sara Kosalec koja je školu predstavljala na državnom natjecanju u Rijeci.
Cijeli razred s nestrpljenjem čeka 24. lipnja kada putuju na maturalac u Tunis - da uhvate malo boje, još se bolje upoznaju i zabave. Oni su: Anja Antolašić, Maja Bajec, Elvis Balog, Bojana Ban, Lidija Čeh, Denis Fodor, Ivana Frančić, Anita Fučko, Marija Grbavec, Marko Holi, Anja Janči, Domagoj Klanfar, Matija Klekar, Tomislac Koren, Sara Kosalec, Nikola Marciuš, Martina Mavrin, Goran Petrović, Dino Pokupec, Daria Poljaković, Jurica Potočnjak, Monika Sabolek, Elizabet Sklepić, Jasmina Stanko, Anamarija Štefok, Melita Tota, Dino Vidačić, Ivana Vidović, Tena Vrzan i Melanija Vuk. (l)

Izvor: 2876