Arhiva 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

ETŠ, 4. HT

Hotelijersko-turistički tehničari iz 4.HT razreda čakovečke Ekonomske i trgovačke škole svoju zadnju godinu srednjo-školskog obrazovanja provode veselije no ikad. Svi jedva čekaju završiti školu, no, nema sumnje da će im nedostajati svakodnevne zajedničke dogodovšite.
U razredu prevladavaju cure - njih 17, dok je mladića samo šest, pa zato manjina počesto mora popustiti i udovoljiti curama. Jedna od prednosti njihovog smjera su putovanja. Bili su u Beču, Veneciji, Grazu, Opatiji i na nezaboravnom maturalnom putovanju u Španjolskoj.
Na ta su ih putovanja vodile razrednica Snježana Vrtarić i profesorica stručnih predmeta Zita Lajtman. U razredu se kriju i neki talenti, pa su tako jako ponosni na Dasiju Oreški koja je osvojila druga mjesta na državnim natjecanjima iz njemačkog jezika i na Gastru 2012. Iako ih je puno s različitim interesima i sklonostima, svi nastoje pronaći zajednički jezik.
O svom će razredu učenici više reći u utorak u programu Radija 1 od 17.30 sati. U 4.HT su Iva Barlović, Silvija Čurin, Monika Grudić, Nevia Ilijaš, Ivana Kelenc, Ella Kovač, Adrian Leček, Nicole Makar, Silvija Marčec, Ana Markušić, Matea Mesarek, Josip Mikec, Martina Novak, Dasija Oreški, Anja Pintar, Ana Prprović, Luka Radiković, Marija Sečan, Luka Slonja, Sofija Špiranec, Lucija Vadlja, Saša Veselko i Benjamin Vršić.
Prošlog utorka u programu Radija 1 o svom 4.K razredu čakovečkog ETŠ-a govorili su Mihael Kostel, Petar Šardi, Mateja Peharda i Iva Buković.

Izvor: 3023