Arhiva 14.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

ETŠ Čakovec, 4.A

Ljepotice i zvijeri - sažima dojmove o sebi 4.a razred čakovečke Ekonomske i trgovačke škole. Kažu da ih je trideset, a onda se jave djevojke i istaknu kako “njihovim zvijerima nije lako s 22 ljepotice” i da ima dana kad se jedni na druge ljute, svađaju se, ali uglavnom su složni i sretni.
Iščekuju svibanj i Coolijadu kojoj se posebno raduju jer će tada odjenuti maturantske uniforme i jednom dijelu života će biti kraj, a drugom početak. Najradije se prisjećaju svog maturalnog putovanja u Španjolsku u kojoj su proveli sedam nezaboravnih dana i ludih noći u diskoklubu Hollywood. Upravo će holivudski šarm diskoteke uvijek rado prepričavati.
Iskustvo putovanja i zajedničkih trenutaka stekli su i na izletima. Pogotovo onom u Graz, kamo ih je vodila razrednica Lidija Hižman, prof. Za nju kažu da je uvijek uz bok razredu i od pomoći u svakom trenutku. Skromno priznaju da se ponekad s profesoricom Hižman nisu najbolje slagali, ali su u pravilu pronalazili kompromis.
U razredu nema straha jer ih brani i štiti kolegica - europska prvakinja u karateu Damira Bujan kojom se izuzetno ponose. Bave se različitim aktivnostima - od nogometa, odbojke i kuglanja do mažoretkinja, a mogu se pohvaliti i time da u razredu imaju i jednu buduću manekenku.
Po uspjehu su vrlo dobri, najponosniji na svoje odlikaše. Na koncu, osim za učenje i školsko druženje, vremena uvijek nađu i za druženje izvan škole i poneki dobar provod.
Oni su: Robert Bajkovec, Petra Bakšaj, Jelena Bradač, Damira Bujan, Marija Cestar, Antonija Fic, Ana Flac, Nikola Gavez, Vedran Gavez, Goran Habuš, Monika Herc, Mario Horvat, Emina Kolarić, Dajana Korunek, Martina Lehkec, Tea Lovrenčić, Marina Matotek, Bruno Mesarić, Petra Mesarić, Nikolina Novinić, Svjetlana Peterović, Viktorija Sabolčec, Ivana Škoda, Luka Štrukelj, Petra Tot, Sanja Trstenjak, Karmen Vugrinec, Nikolina Vuk i Nemanja Vukotić. (al)

Izvor: 2860