Arhiva 04.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

ETŠ Čakovec, 4.K

U razredu maturanata komercijalista, 4.K čakovečke Ekonomske i trgovačke škole uvijek se mogu čuti zanimljivi zvuci. Ponosni su što su najbolji po ocjenama u posljednjih nekoliko generacija komercijalista, usprkos tome što se profesori na njih počesto žale.
Imaju u svojim redovima učenike raznih talenata. Od djevojaka koje su mažoretkinje i rukometašice do nogometaša, vatrogasaca, plesačica i plesača, kickboksača, karatista. No, ima i onih koji se amaterski bave pjevanjem, pa su odmori zabavniji.
Na maturalno su putovanje otišli u Francusku i Španjolsku. U ludim neprospavanim noćima dobro su se zabavili i domovima vratili još bliskiji. Posjetili su zajedno i Beč i Graz, što mogu zahvaliti i razrednici Ivi Novak koja je s njima od trećeg razreda, dok ih je u prvom i drugom razredu vodila razrednica Željka Krauthacker kojoj na ovaj način i zahvaljuju.

U razredu su Dijana Borko, Matija Budiša, Iva Buković, Pamela Ciglar, Patricia Čurin, Kristijan Fegeš, Ana Marija Fodor, Paulina Holcinger, Luka Hozjan, Danko Kanoti, Martina Korpar, Mihael Kostel, Silvija Kristofić, Dajana Križman, Marko Lukman, Marijana Luthar, Antonela Nikolić, Petra Novak, Mateja Peharda, Ivana Plačko, Petar Šardi, Vanja Šarić, Lidija Škvorc, Viktorija Topličanec, Sara Tuksar, Ivona Vadlja, Veronika Vinko i Ivona Vugrinec.

Izvor: 3022