Arhiva 11.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

G. MIHALJEVEC: Službenice isti dan dale otkaz!

Viša samostalna referentica za proračun i financije u Uredu Općine Gornji Mihaljevec Silvana Cerovec i viša upravno-administrativna referentica Snježana Zadravec načelniku Općine Goranu Lovrecu u ponedjeljak, 1. srpnja dale su jednostrani otkaz. Kako su dvije službenice ujedno bile i jedine zaposlenice općinskog ureda, postavlja se pitanje kako je načelnik Lovrec uspio organizirati rad koji uključuje i poslove s građanima.
U vremenu u kojem je posao gotovo zlata vrijedan i čuva se poput oka u glavi, osobito onaj u javnoj upravi, pitali smo načelnika Lovreca o razlozima otkaza dviju zaposlenica te kako trenutno Ured Općine radi?
- Službeno vam ne mogu potvrditi o kojem se točno razlogu otkaza radi jer ni sam nisam načisto s time što se događa. U ponedjeljak sam došao u Ured Općine i ostao iznenađen time da i Silvana Cerovec i Snježana Zadravec daju jednostrani otkaz, što znači da na snagu stupa odmah, bez otkaznog roka. Na moje pitanje o razlozima takve odluke obje su rekle kako jednostavno ne mogu surađivati s novoosnovanom vlašću. Kako bi se građani mogli obraćati uredu Općine za ono što moraju obaviti, zamjenik Darko Horvat i ja imamo dežurstva dok ne riješimo situaciju. Naravno, objavit ćemo natječaj za službenika u Općini i to je zasad jedino što mogu najaviti - kaže za list Međimurje načelnik Općine Gornji Mihaljevec Goran Lovrec.
A. Ličanin

Izvor: 3037