Arhiva 14.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

Galerija Sjever otvorila svoja vrata

Rijeke ljudi slijevale su se u četvrtak na sjever Čakovca. Tog je dana na Svetojelenskoj cesti otvoren jedan od najvećih trgovačkih centara u regiji – Galerija sjever tvrtke Đurkin d.o.o.
Uz čelnike Međimurske županije, Grada Čakovca, uglednike iz društvenog i javnog života, poduzetnike i brojne kupce, svečanost otvorenja uveličali su i pripadnici Zrinske garde, dok je sam čin rezanja vrpce povjeren međimurskoj mladosti – učenicima čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog.
U prigodnom govoru direktorica centra Maja Đurkin Međimurec podsjetila je da na ukupnoj površini od 7.000 četvornih metara s 200 parkirnih mjesta Galerija sjever obuhvaća sljedeće lokale: Spar – supermarket prehrambenih proizvoda i mješovite robe, Müller – drogeriju s ponudom parfumerije igračaka i papirnice, C&A – trgovinu odjećom, Newyorker – njemački lanac modne odjeće, KIK – trgovinu odjećom i modnim dodacima, Deichmann – trgovinu obućom, Takko - njemački trgovački lanac odjećom, Zoo city – trgovinu kućnim ljubimcima, hranom i opremom za kućne ljubimce, Dominik srebrnarnice s odličnom ponudom srebrnog nakita, kao i Caffe bar Galeriju – ugostiteljski objekt za ugodna druženja i odmor nakon dobre kupovine. Investicija tvrtke Đurkin vrijedna je 50 milijuna kuna, a u novom trgovačkom centru posao je pronašlo 150 ljudi.(vk)

Izvor: 3055