Arhiva 03.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:58.

Građani se odazvali Proizvodu više

Članovi Lions kluba Zrinski iz Čakovca proveli su svoju četvrtu uzastopnu akciju Proizvod više. Njome su u trgovačkim centrima prikupljali namirnice i potrepštine za kućanstvo socijalno ugroženih obitelji. Predsjednik kluba Gordan Vrbanec naglašava svijest o izazovnom trenutku u kojem živimo, ali i potrebi da se osluškuju potrebe zajednice.
- Vrijeme adventa produbljuje ponekad zatomljenu spoznaju svih nas da živimo u zajednici čiji pojedinci trebaju pomoć. Rad Lions kluba Zrinski uistinu je koncentriran na osjetljive skupine društva i mislim da smo kao takvi prepoznati u Čakovcu i Međimurju.
Akcijom Proizvod više nastojimo unijeti malo veselja u domove i obitelji socijalno ugroženih građana, a sve uz podršku kupaca, dakle, građana koji u trgovačke centre u vrijeme naše akcije dolaze u kupnju.
Hvala svima koji su i ove godine donirali namirnice od kojih smo napravili božićne poklon pakete za šesnaest obitelji, kaže Gordan Vrbanec.
Namirnice su se prikupljale u trgovačkim centrima Plodine, Konzum, Mercator i Spar u Čakovcu te ispred METSS-a u Donjem Kraljevcu. Podršku akciji svojom su kupnjom dali župan Matija Posavec sa zamjenicima Sandrom Herman i Zoranom Vidovićem te čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač sa zamjenicima Marijem Medvedom i Romanom Bogdanom. (al)

Izvor: 3062