Arhiva 19.07.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

Gužva pred kotlićima "Međimurja"

Na tradicionalnoj manifestaciji Novinarski kotlić u centru svijeta, koja se već niz godina u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta D. Novak održava u Ludbregu, ove su godine nastupile čak dvije ekipe Lista Međimurje.
U sportskoj ekipi pod nazivom Međimurje sport nastupili su naš Tomica Horvat s pomoćnicima Dejanom Vrbancom i Vjekoslavom Mikulićem, a za ekipu Lista Međimurje Ivica Jurgec i Vlado Trstenjak.
U dvosatnom nadmetanju desetak timova, među kojima je od međimurskih medija nastupilo i veselo društvo iz eMeđimurja, obje ekipe Lista Međimurje imale su zapažen nastup. Dobru atmosferu na našem je štandu osiguralo i odlično vino iz podruma Alojza Novaka u Svetom Urbanu koje je, kao i skuhani gulaš iz naših kotlića, vrlo brzo nestalo. Tradicionalno su najveće gužve nakon kuhanja upravo oko našeg kotlića.
Ovogodišnji pobjednik Novinarskog kotlića u centru svijeta bila je ekipa Fio-showa koju je predvodio zabavljač Ivan Fiolić-Fio. Svakako treba pohvaliti i sjajnu organizaciju za koju se pobrinuo mr. sc. Branko Dijanošić i nastup ludbreškog KUD-a koji je na središnjem trgu puna dva sata zabavljao brojnu publiku.
V. Trstenjak

Izvor: 2986