Arhiva 02.04.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

Humanitarni koncert “Sve za dječji osmijeh”

Udruga gluhih i nagluhih Međimurske županije – Čakovec poziva sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti, da se dolaskom na humanitarni koncert “Sve za dječji osmijeh” uključe u njihovu humanitarnu akciju. 

 

Koncert će se održati u ponedjeljak, 6. travnja u 19 sati a ulaznice možete u pretprodaji kupiti po cijeni od 40 kuna na blagajni CZK Čakovec, u City Baru Prelog te u restoranu Fortuna u Maloj Subotici. Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za provedbu terapijskog jahanja za gluhu i nagluhu djecu, članove Udruge. Na koncertu nastupaju Ivica Pepelko, Martin Srpak, Gusti Draksar i Limena glazba Belica, Gordana Lach i Željko Grahovec, Nikolina Virgej Pintar, Gabrijela Hrženjak - Gabi, Marijan Lastavec - Lasto, Vladimir Košir - Tonka, Vokalni sastav Zrinski, Pjevački zbor Strahoninec, tamburaši KUU-e Zvon i Tamburaški sastav Frikovi iz Male Subotice.

 

Uz želju da Uskršnje blagdane provedete u okruženju svojih najmilijih poručuju: Sreća nije ništa drugo – nego dobrota, i to ona dobrota koju od srca dajemo svi mi ljudi – jedni drugima!

 

Izvor: 3127