Arhiva 07.03.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:02.

Hvala na suradnji

Na nedavnoj skupštini članova čakovečke podružnice Hrvatskog liječničkog zbora zahvalnicu za suradnju primila je ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije Marina Payerl - Pal, dr. med. Upravo u ovoj zdravstvenoj ustanovi međimurski su doktori dentalne medicine pronašli suradnike u realizaciji projekta vezanog uz zaštitu oralnog zdravlja najmlađih. Zahvalnicu su doktorici Payerl - Pal predali mr. sc. Tanja Rosić, dr. dent. med., članica predsjedništva Hrvatskog društva za dječju i preventivnu stomatologiju, i Dario Vincek, dr. dent. med., predsjednik čakovečke podružnice doktora dentalne medicine. (d)

ČAKOVEC - PLEŠKOVEC
Predavanja
Predavanja o duhovnom naslijeđu njemačkog bioenergetičara Brune Gröninga te iscjeljenju duhovnim putem održat će se 7. ožujka, od 17 sati na dvije lokacije.
U Čakovcu, u barakama bivšeg Građevinskog kombinata (A. Schulteissa 19) te u Pleškovcu, u općinskog zgradi.

ČAKOVEC
Dan
bubrega
U organizaciji članova Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Međimurske županije, u holu novog bolničkog paviljona u Čakovcu će se 13. ožujka obilježiti Međunarodni dan bubrega. Od 9 do 11 sati provest će se edukativna akcija uz mjerenje šećera u krvi i tlaka. (d)

Izvor: 3071