Arhiva 16.09.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:12.

I u gornje Međimurje pošta svaki dan!

Međimurski dostavljači poštanskih pošiljaka proteklog su tjedna na svoj posao krenuli na novim prijevoznim sredstvima. Naime, HP – Središte pošta Čakovec, koje pokriva područje cijele Međimurske županije, za svoje djelatnike nabavilo je 8 novih automobila, 18 mopeda i 30 specijalnih bicikala. Time je obnovljeno oko 80 posto voznog parka.
- Sada će dostava pošiljaka biti još brža i bolja. Sva prijevozna sredstva su izuzetno kvalitetna, tako da će znatno biti olakšan rad i naših dostavljača, posebno u bregovitom dijelu Međimurja – kaže Antun Balenta, odgovoran za prijevoz, održavanje i sigurnost vozila.
- Nabava novih brdskih mopeda bio je preduvjet za poboljšanje naših poštanskih usluga. Dosad smo, naime, imali neka mjesta kamo su pošiljke stizale svaki drugi ili treći dan. Odsad će u svako mjesto u Međimurju poštari dolaziti svaki dan – ističe Ivan Sakač, odgovoran za dostavu pošte.
Prije nego su krenuli na put, mopedi su pregledani i pripremljeni u ovlaštenom Tomosovom servisu u Strahonincu, vlasnika Dražena Balente. Tamo će biti i održavani u garantnom roku od dvije godine.(j)
Snimio D.Lesar

Izvor: 2890