Arhiva 19.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

IMAMO DOBITNIKE: Šišanje u Frizerkom salonu Nada osvajaju...

Igrajte se s nama i započnite godinu s novom frizurom koju vam poklanja list Međimurje i FS Nada!



Za one koji nisu upoznati s jednim među najboljim frizerskim salonima u gradu - Nada se nalazi na adresi Ivana Mažuranića 2 u Čakovcu, preko puta Raiffeisen banke i u blizini Podroom Drink & Music cluba te Arrow caffe bara, tako da svoju novu frizuru odmah možete pokazati prijateljima na kavi u kafiću. Osim toga, frizerski salon Nada jedan je od najstarijih salona u gradu, naime oni su prošli mjesec proslavili 29 rođendan! No, umjesto da VI darujete njih, djelatnici salona Nada daruju VAS!

 


Vlasnik je Danijel Mutvar, a uz njega u Nadi rade uvijek dobro raspoložene i ljubazne Dunja i Monika. Nakon njihovih vještih ruku vaša kosa izgledat će upravo onako kako ste zamislili! Također, FS Nada je zastupnik za poznatu talijansku frizersku tvrtku Kemon (proizvodnja i distribucijom proizvoda, obuka frizera i stvaranjem imagea i mode za profesionalni sektor tržišta kose)  za sjeverozapadnu hrvatsku. Od ponedjeljka do petka salon je otvoren od 8 do 19 sati, dok su u subotu tamo za vas od 8 do 13 sati. Kako na red ne bi čekali najavite se ranije na 040/ 310 – 622.

 


NAGRADNA IGRA LISTA MEĐIMURJE I FS NADA


U suradnji s Frizerskim salonom Nada, našim čitateljima i posjetiteljima portala darujemo 5 šišanja (muških ili ženskih).

 


VAŠ ZADATAK:


• Lajk na facebook stranice lista Međimurje i FS Nada (ako imate profiln na facebooku)


• Pošaljite mail na info@medjimurje.hr s odgovorom na pitanje: Na koji broj se morate najaviti za šišanje u Nadi? Uz odgovor pošaljite i svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja)



Igramo se do ponedjeljka, 19. siječnja, kada će dobitnici biti objavljeni na portalu lista Međimurje. Petero dobitnika koje ćemo razveseliti ovom nagradom bit će obaviješteni mailom. 

 

 

IMAMO DOBITNIKE! 

 

Šišanje u frizerskom salonu Nada osvojili su: Ivana Vidović, Suzana Bedić, Ines Jurišić, Franjo Petek i Zvonimir Turk.Čestitamo! :)

Izvor: 3115