Arhiva 19.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

IMAMO DOBITNIKE: Šišanje u Frizerkom salonu Nada osvajaju...

Igrajte se s nama i započnite godinu s novom frizurom koju vam poklanja list Međimurje i FS Nada!Za one koji nisu upoznati s jednim među najboljim frizerskim salonima u gradu - Nada se nalazi na adresi Ivana Mažuranića 2 u Čakovcu, preko puta Raiffeisen banke i u blizini Podroom Drink & Music cluba te Arrow caffe bara, tako da svoju novu frizuru odmah možete pokazati prijateljima na kavi u kafiću. Osim toga, frizerski salon Nada jedan je od najstarijih salona u gradu, naime oni su prošli mjesec proslavili 29 rođendan! No, umjesto da VI darujete njih, djelatnici salona Nada daruju VAS!

 


Vlasnik je Danijel Mutvar, a uz njega u Nadi rade uvijek dobro raspoložene i ljubazne Dunja i Monika. Nakon njihovih vještih ruku vaša kosa izgledat će upravo onako kako ste zamislili! Također, FS Nada je zastupnik za poznatu talijansku frizersku tvrtku Kemon (proizvodnja i distribucijom proizvoda, obuka frizera i stvaranjem imagea i mode za profesionalni sektor tržišta kose)  za sjeverozapadnu hrvatsku. Od ponedjeljka do petka salon je otvoren od 8 do 19 sati, dok su u subotu tamo za vas od 8 do 13 sati. Kako na red ne bi čekali najavite se ranije na 040/ 310 – 622.

 


NAGRADNA IGRA LISTA MEĐIMURJE I FS NADA


U suradnji s Frizerskim salonom Nada, našim čitateljima i posjetiteljima portala darujemo 5 šišanja (muških ili ženskih).

 


VAŠ ZADATAK:


• Lajk na facebook stranice lista Međimurje i FS Nada (ako imate profiln na facebooku)


• Pošaljite mail na [email protected]medjimurje.hr s odgovorom na pitanje: Na koji broj se morate najaviti za šišanje u Nadi? Uz odgovor pošaljite i svoje podatke (ime, prezime i mjesto stanovanja)Igramo se do ponedjeljka, 19. siječnja, kada će dobitnici biti objavljeni na portalu lista Međimurje. Petero dobitnika koje ćemo razveseliti ovom nagradom bit će obaviješteni mailom. 

 

 

IMAMO DOBITNIKE! 

 

Šišanje u frizerskom salonu Nada osvojili su: Ivana Vidović, Suzana Bedić, Ines Jurišić, Franjo Petek i Zvonimir Turk.Čestitamo! :)

Izvor: 3115