Arhiva 05.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Imate OPG? Saznajte koji su potencijali suradnje s Podravkom

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te svi zainteresirani,  prijavite se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. u Kinu Velebit (Zrinski trg 6) i Pučkom otvorenom učilištu (Trg bana Josipa Jelačića 6) koje je za vas pripremio Poslovni dnevnik. Projekt Poslovni uzlet koji je u 2014. godini educirao više od 7 000 malih i srednjih poduzetnika te pomogao njihovim poslovanjima  nastavlja se i u 2015. godini. 

 

Na jednoj od edukacija Davor Popović, direktor Sektora Nabave u Podravki, održat će prezentaciju u kojoj će svim zainteresiranim objasniti način rada Podravke te im iznijeti mogućnosti za suradnju. Zainteresirani sudionici predavanja će također dobiti sve potrebne kontakte za operacionalizaciju posla.

 

˝Prava je šteta da uz sve poljoprivredne potencijale koje imamo uvozimo povrće iz Mađarske i Makedonije˝, tvrdi Davor Popović iz Podravke. Upravo o tim potencijalima i prednostima suradnje s Podravkom čut će svi polaznici edukacije Potencijali suradnje poljoprivrednih gospodarstava i Podravke koju će održati Davor Popović, Zlatko Đelekovčan i Zdravko Matotan 30.siječnja 2015. u sklopu Poslovnog uzleta grada Koprivnice. 

 

˝Taj kraj je vrlo orijentiran na poljoprivredu i poduzetnici i poljoprivrednici imaju veliku priliku. Od nas će dobiti sve potrebne informacije o tome koji su načini rada ako surađujete s Podravkom, koje vrste povrća su tražene, koje tehničke mjere poljoprivrednici moraju poznavati i slične detalje˝, pojašnjava Popović. Napominje kako je ova edukacije izvrsna prilika za sve one koji se žele početi baviti poljoprivredom i traže suradnike. ˝Mi u Podravci cijelom nizu naših kooperanata financiramo sjeme, gnojiva i slično tijekom trajanja ugovora. Sve plaćamo na vrijeme i mnoga obiteljska poljoprivreda gospodarstva su postala dio naše baze suradnika˝, navodi Popović. Stručnjaci iz Podravke odgovorit će na sva pitanja polaznika i time otkloniti sve njihove nedoumice i upoznati ih s ključnim informacijama. ˝Sve informacije koje trebate dobit ćete na jednom mjestu˝, zaključio je Popović.  

 

Edukacije za sve sudionike su besplatne, a svoje mjesto na edukacijama osigurajte ovdje jer broj mjesta je ograničen. Detaljnije informacije o navedenom događaju možete vidjeti na linku http://www.poslovni.hr/events/koprivnica .

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!

Izvor: 3113