Arhiva 08.08.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Iscrtali signalizaciju na cesti na koju ide novi asfalt

Jedna od najfrekventnijih prometnica u Čakovcu, Zrinsko-frankopanska ulica, uskoro će biti privremeno zatvorena. U okviru svog godišnjeg programa sanacije cesta, Grad Čakovec kreće u postavljanje novog asfaltnog zastora. Radovi bi, kako najavljuju u Gradu, trebali početi nakon Porcijunkulova. Kolnik će se obnoviti na potezu od Hotela Park do pošte, u dužini od 410 metara, a za tu će se investiciju izdvojiti 340.000 kuna. U tome ne bi bilo ništa čudno da se u četvrtak na spomenutoj dionici nisu pojavili djelatnici Gradskog komunalnog poduzeća Čakom te lijepo friško obojali linije na afaltu koje obilježavaju parkirna mjesta.
Pročelnik gradskog Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Dražen Barić ostao je zapanjen kad smo ga pitali zašto se crta signalizacija na cesti koja će za nekoliko dana biti friško asfaltirana, pa će, prema tome, i signalizacija biti pokrivena novim asfaltom.
- Još prije dva mjeseca najavili smo prvi put, a zatim i u više navrata ponovili da će ta ulica biti nanovo asfaltirana. Ne znam kako to nije doprlo do odgovornih u Čakomu, kud misle - naljutio se Barić.
Pogreške se događaju u svakome poslu. Potpuno nepotreban trošak, sigurno nije velik, no, ipak, tako se, posebno u današnje vrijeme, igrati novcem poreznih obveznika - definitivno zaslužuje kritiku. O (ne)odgovornosti pojedinaca i u našim javnim službama da ne govorimo.
Velimir Kelkedi

Izvor: 3041