Arhiva 19.02.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

IZBORI U STRAHONINCU, 8. OŽUJKA: Kandidati – Lehkec, Krištofić i Pilić

Izbori u općini Strahoninec bit će održani u nedjelju, 8. ožujka, objavio je Ured državne uprave u Međimurskoj županiji. Doznajemo da će za dužnost načelnika/ce, konkurirati 3 kandidata i to dosadašnji načelnik, HSS-ovac Franjo Lehkec ( kandidat za njegovog zamjenika bit će Josip Šipek iz HNS-a), zatim dosadašnja predsjednica Općinskog vijeća i nekadašnja načelnica Sanja Krištofić (SDP) čiji će kandidat za zamjenika biti Dragan Zdolec (SDP) i dosadašnji općinski vijećnik Markus Pilić – član stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku ( kandidat za njegovog zamjenika bit će Hrvoje Šlezak također član Hrasta). 

 

Kako saznajemo u izbornim „taborima“ ovih dana dovršavaju se i pregovori o koalicijama za Općinsko vijeće. Službene potvrde još nema, no „šuška“ se da će HSS, odnosno Lehkec oko sebe okupiti široku koaliciju više stranaka, dok će SDP i HRAST na izbore izaći samostalno. 

 

Ured državne uprave podsjeća birače da u njihovom sjedištu ( u zgradi Međimurske županije) mogu zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača. Mogu ih kontaktirati i telefonski na brojeve 374-172 i 374-067

 

Izvor: 3121