Arhiva 16.06.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

Investitori su se ipak obvezali i zaboravili!

JOŠ O RUŽNIM NADSTREŠNICAMA U M. SREDIŠĆU

Antun i Marina Črešnjovec, investitori nadstrešnica na parkiralištu u Istarskom naselju u Murskom Središću, koje su u našim novinama postale gotovo stalna rubrika zbog brojnih upita građana Murskog Središća, ipak su se, još krajem 2008. godine, obvezali da će o svom trošku izgraditi montažne nadstrešnice sasvim određenog izgleda. Pokazuje to dokument koji je dugo vremena, iz tko zna kakvih interesa, bio nedostupan javnosti i za koji su oporbeni vijećnici tvrdili da ne postoji, a objavljujemo ga u ovom broju. Naime, oporba smatra da je cijeloj situaciji oko nadstrešnica kumovala nesposobnost gradske vlasti koja investitoru nije, osim usmeno, uvjetovala izgled budućih nadstrešnica.
Međutim, u “izjavi o prihvaćanju rješenja i izgleda montažne nadstrešnice na parkiralištu” koju su 24.11. 2008. godine potpisali Marina i Antun Črešnjovec te Franjo i Zdenka Sobočan piše:
“Ovom izjavom potvrđujemo da smo suglasni da ćemo svaki na svome dijelu parkirališta u Istarskom naselju u Murskom Središću. k.č. br. 1607/1 z.k.ul.br. 2558 u k.o. Mursko Središće o svome trošku izgraditi montažnu nadstrešnicu prema skici u prilogu, ukoliko isto odobri Gradsko vijeće Grada Mursko Središće.”
A skica u prilogu je nešto sasvim drugo od postojećeg stanja...(vt)

Izvor: 2929