Arhiva 12.06.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Josip Posavec će (opet) tužiti

Kao nezavisni kandidat za župana na izborima, Josip Posavec obratio se novinarima. Istaknuo je da HNS-ova kampanja nije bila korektna.
- Kampanja skrivena od javnosti jest nemoralna i kažnjiva. Pogotovo ako se lažima, klevetama, insinuacijama i omalovažavanjem suparnika građane nagovara ili uvjerava da glas daju određenom kandidatu. Ovih dana primam čestitke građana na izbornoj pobjedi mog nećaka Matije Posavca. Pitaju jesam li ponovo u HNS-u? Jesam li se vratio svojoj supruzi Dijani? Kako je živjeti u Italiji?
Ovo je samo ilustracija skrivene zloporabe koju je provodio kandidat za župana Matija Posavec tijekom predizborne kampanje, kako bi se domogao pobjede. Kako su to u HNS-u radili?
Imali su pozivne centre s desetak ljudi opremljenih mobitelima koji su nazivali kućne telefone pod krinkom provođenja predizborne ankete i govorili laži o suparnicima.
Cilj Matije Posavca je bio da se svim sredstvima diskreditira mene kao kandidata za župana.
Iz takve je kuhinje servirana laž da se supruga i ja rastajemo i da sam odselio k mami. Tako se birače uvjeravalo da sam neodgovoran prema obitelji. Te su laži uništile moj rejting i vjerojatno utjecale na izborni rezultat za Skupštinu.
Ne izmišljam, ne klevećem, za sve postoji materijalni dokaz. Podnijet ću kaznene prijave jer je to posao za policiju i pravosuđe. Zbog beskrupuloznih tipova bez svijesti i savjesti trpe naša djeca - rekao je Josip Posavec.
Aleksandra Ličanin

Izvor: 3033