Arhiva 18.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:24.

Kamo na godišnji odmor?

Petar Molnar,
glavni urednik Radio Čakovca:
- Sa suprugom i sinom ljetovat ću u apartmanu u Biogradu na Moru. Po prvi put s nama ide i pas, pa će to biti pravi obiteljski odmor. I inače, već više godina ljetujemo tamo, mjesto nam je baš po guštu, a moru se najviše veseli upravo sin. Planiramo posjetiti i Zadar te možda neki od obližnjih nacionalnih parkova.

Ivan Mezga,
direktor Radija 105 Selnica:
- S obzirom da u Ninu i Viru posjedujemo apartmane, moj godišnji odmor zapravo je i radni. Osim druženja s obitelji i prijateljima, uvijek ima i posla… Odlazimo u više navrata tijekom ljeta, no, na malo duže ići ćemo u kolovozu, a tada ćemo posjetiti i Budvu, Međugorje, Split – mjesta u kojima imam prijatelje.

Enver Muminović Ćevo,
direktor Radija 1 Čakovec:
- Već 20 godina sa suprugom i kćerkama ljetujem u Umagu u kojem posjedujem manji apartman. Odlazimo ovih dana, a uz druženje s prijateljima, to ću vrijeme iskoristiti i za posjet ATP turniru koji se odigrava u isto vrijeme. Umag bih već mogao nazvati i našim drugim domom.

Željko Švenda,
direktor Studija M
Donji Kraljevec:
- Još ne znam hoću li ići nekamo ili ću ostati u Međimurju. Poslovnih obveza je podosta, djeca su mi već odrasla, možda se nekamo zaputim sa suprugom, no, još ne znam kamo. Svojim zaposlenicima dao sam godišnje odmore, pa pokrivam i neke njihove obveze.

Izvor: 3038