Arhiva 15.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

KG MEDIA primila nagradu "Zlatna koza 2014"

U sklopu Turističkog foruma Istre održanog 12.12.2014. godine u rovinjskom elitnom hotelu Lone, izvršena je i dodjela nagrade Zlatna koza – Capra d'oro. Radi se o tradicionalnom priznanju kojega Turistička zajednica Istarske županije svake godine dodjeljuje pojedincu ili skupini za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije.

 

Ove je godine dobitnik Zlatne koze direktorica oglašavačke agencije KG Media, gospođa Katharina Göschl.  Tvrtka KG Media već 20 godina organizira i provodi aktivnosti oglašavanja Turističke zajednice Istarske županije na važnim inozemnim turističkim emitivnim tržištima, što je gospođa Göschl i istaknula u svom govoru zahvale na uručenoj nagradi. 

 

KG Media je oglašavačka agencija s višedesetljetnim iskustvom u promociji hrvatskih turističkih zajednica, tvrtki i privatnih iznajmljivača u svim tipovima medija i na svim tržištima. Ovogodišnja Zlatna koza je iznimno priznanje za rad agencije gospođe Göschl, kao i za sve djelatnike i vanjske partnere tvrtke KG Media.

Izvor: 3111