Arhiva 21.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Koncert Tonyja Cetinskog

Tony Cetinski 6. veljače, s početkom u 20 sati u Čakovcu će održati veliki koncert u dvorani Graditeljske škole. Popularni pjevač poharao je tijekom protekle godine domaće glazbeno tržište, a na čakovečkom koncertu promovirat će svoj hit album Ako to se zove ljubav na kojem se nalaze njegove aktualne uspješnice  Umirem 100x dnevno, Kad žena zavoli,  Od milijun žena i mnoge druge.
Tony je 2009. Arenu Zagreb punio dva dana za redom, a u prosincu je ponovo stao na scenu Arene rame uz rame s  proslavljenim tenorom Joseom Carrerasom. Objavio je album Ako to se zove ljubav  pod etiketom Hit Recordsa koji je tijekom protekle godine obarao rekorde prodaje, zajedno s koncertnim DVD-om iz Arene. Trenutno priprema materijal za novi album koji radi s Johnom Cameronom, producentom svjetskoga glasa, na kojem će se naći talijanske kancone, operne arije i Tonyjeve autorske pjesme. 
Poznat kao majstor ne samo vokalne interpretacije, nego i vrhunski showman, Tony Međimurcima i gostima obećava višesatni  spektakl.
Uz pokroviteljstvo Međimurske županije, Tony Cetinski u Čakovec stiže u organizaciji koncertne agencije Gramofon, a organizatori najavljuju  i posebne goste iznenađenja.
Za koncert već vlada velik interes, a ulaznice se po cijeni od 80 kn u pretprodaji mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar Arcus (Čakovec), Hit records shop (Čakovec), Rock art caffe (Varaždin), Pizzerija Ro-sa (Prelog), Restoran Vuri (Mursko Središće) i Domino bar (Palovec).

S MEĐIMURJEM do ulaznica
Čitatelji našeg lista do ulaznica za koncert Tonyja Cetinskog mogu doći i besplatno. Oni koji prvi u utorak, 26. siječnja i 2. veljače dođu u naše uredništvo (Zrinsko-frankopanska 10 u Čakovcu) dobit će ulaznice. Uvjet je jedino da sa sobom imaju najnoviji broj naših novina.

Izvor: 2856