Arhiva 28.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Konkurencija je bila jaka zbog velikog broja kvalitetnih kandidata

Boraveći u našem kraju, Zoran Milanović je, na novinarsko traženje komentirao činjenicu da se na listi za 3. izbornu jedinicu nalazi samo jedna kandidatkinja SDP-a iz Međimurja - Dragica Zgrebec, što je neugodno iznenadilo, odnosno razočaralo, članove i brojne simpatizere stranke.

 

Znate i sami kakva je lista u ovoj izbornoj jedinici, kolika je bila konkurencija i pritisak. Nažalost, bilo je i nekih nepravdi, jer je moralo biti tako u odnosu na neke druge izborne jedinice u Hrvatskoj. Ali vjerujem da ćemo dobiti značajnu podršku birača. Ovdje ljudi ne idu sa zavezanim očima na biračko mjesto, kazao je Milanović u izjavi medijima u Pribislavcu, a slično ponovio i kasnije u danu na stranačkom skupu u Čakovcu: "Vladala je velika konkurencija jer ovdje ima jako puno dobrih ljudi".

 

Na pitanje novinara hoće li se za nekog iz Međimurja, naći mjesto u izvršnoj vlasti, ako je ponovno osvoji, odgovorio je potvrdno, ne idući u detalje. Tek je ponovio mantru da – „ovdje ima vrijednih i konstruktivnih ljudi“. (vk)

 

Izvor: 3157