Arhiva 23.12.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

Kovač: Čakovec je bolji i ljepši grad nego je to bio na početku godine

U ponedjeljak navečer, u prostorima Izložbenog salona Muzeja Međimurja Čakovec, održan je tradicionalni Božićni prijem gradonačelnika Grada Čakovca. Okupilo se mnoštvo uglednika, osoba iz političkog, kulturnog, gospodarskog i sportskog života, kako bi  kroz druženje stavili "točku na i" godini na izmaku.

 

U prigodnom obraćanju, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, rezimirao je 2014., rekavši da će ona, što se tiče Grada Čakovca, biti zapamćena po dobrome. "Ne mislim tu samo na činjenicu da su obnovljene mnoge ulice na gradskom području, da više nego prije ulažemo u društveni život grada, da smo pokrenuli brojne projekte koji su dosad stajali u ladicama. Mislim tu na opće ozračje u našem, nama najljepšem gradu na svijetu, koje se, nakon više godina počelo mijenjati u pozitivnom smjeru.", istaknuo je Kovač te naglasio da se to vidi u svim vidovima života, od gospodarstva, preko kulture pa sve do uključivanja građana.

 

Gradonačelnik je još jednom čestitao svim sugrađanima koji su u 2014. godini svojim uspjesima na gospodarskom, kulturnom, sportskom i svim drugim područjima, pronosili ime svog grada te promovirali Čakovec kao sredinu koja ulaže u ljude. "Zbog njih, te zbog brojnih uspješnih Čakovčanki i Čakovčanaca kroz povijest, naš je grad danas primjer mnogima.", rekao je Kovač.

 

"Čakovec je ove godine bio  i grad kišobrana i božićnog tepiha, grad besplatnih udžbenika, grad Filipa Udea, ali ponajprije - bio je grad svojih građana. Želim da nas ovo blagdansko ozračje prijateljstva, suradnje i ljubavi, nadahne kako bi sljedeća godina, zahvaljujući radu svih nas, bila još bolja i uspješnija.", završio je gradonačelnik, te svima prisutnima zaželio sretne božićne blagdane i uspješnu Novu godinu.

 

U glazbenom dijelu programa nastupila je obitelj Kovačević, koji su svojim izborom stranih božićnih napjeva, oduševili okupljene.

 

FOTOGALERIJA

 

Izvor: 3113