Arhiva 22.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

LIFECLASS OLIMPIJADA U TERMAMA SVETI MARTIN

U nedjelju 31. svibnja će se održati Velika toplička olimpijada s humanitarnim karakterom na kojoj neće nedostajati zabave za mlade i one u zrelijoj dobi.

Bogati program će početi u 9 sati Biciklijadom koju organiziraju TZ Sveti Martin na Muri i BK Mura Avantura. Kreće se iz Termi i vozi do Mlina na Muri u Žabniku gdje će se svi okupljeni imati prilike provoziti skelom i okrijepiti sokovima.

Program se nastavlja u Termama Sveti Martin po povratku biciklista u 11 sati i to dječjom programom koji uključuje nastup dječjih vrtića “Ribica” i “Smješko“, točke Svetomartinskih mažoretkinja, humanitarno jahanje ponija, sportske igre za najmlađe, kreativne radionice za gusare i princeze, face painting i foto izložba princeza i gusara, još mnogo zabavnih aktivnosti uz Pub Potkova i novootvoreni Dječji park.

Kad se najmlađi umore, kreće program za mame i tate od 15 sati, kada počinje LifeClass olimpijada - sportski susret za zaposlenike i prijatelje Termi te novinarske ekipe - dok ne padne mrak.

Humanitarni karakter okupljanja ogleda se u tome da će sav prihod biti namijenjen ustanovi Dnevnog boravka djece “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu. Svi koji će biti željni vodenog osvježenja, domaćin osigurava ulaznice po promotivnoj cijeni nakon 15 sati, uz cijenu od 20 kuna po osobi. Više informacija na www.termesvetimartin.com ili na Facebook stranici LifeClass Termi Sveti Martin.

 

 

 

 

Izvor: 3134