Arhiva 04.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:06.

List Međimurje doznaje: Mamići se očekuju u Trnovcu, ali više nije na snazi potraga

Supruga Zorana Mamića i njegova i Zdravkova majka oko 14 sati ušle su u Hrvatsku i to, kako doznaje list Međimurje, na Graničnom prijelazu Trnovec. Za razliku od prvotnih najava kako će se u domovinu vratiti kroz Mursko Središće, izabrale su drugi prijelaz, ali također u Međimurskoj županiji.

Prema informacijama od 16,30 sati Mamić se još nalazi u Moravskim Toplicama, gdje su igrači GNK Dinama na pripremama, te priča s odvjetnicima. Njegov dolazak u Hrvatsku očekuje se pislije 17 sati, vjerojatno s bratom. Spominju se Granični prijelazi Trnovec i Bregana. Ekipa lista Međimurje čeka ga u Trnovcu.

Inače, ujutro je za Mamićom postojala potraga. Drugim riječima, kad bi se pojavio, priveli bi ga na ispitivanje. No prema najnovijim informacijama lista Međimurje, potraga više ne postoji! Službeni izvori zasad šute te nema objašnjenja zašto je u jednom danu postojala te je ukinuta potraga. Zdravko i Zoran Mamić tako bi u Hrvatsku mogli ući bez privođenja te mirno nastaviti prema Zagrebu. No i to se, očito, može još jednom promijeniti.

Inače GNK Dinamo objavio je kako su Zdrako i Zoran poziv na obavijesni razgovor primili tek danas, 3. srpnja, oko podneva, te su se odmah odazvali i krenuli prema Zagrebu. U najmanju ruku informacija da su odmah krenuli ne stoji.

Izvor: 3140