Arhiva 11.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:49.

Lumini centar obilježava Dane zahvalnosti za plodove zemlje

•Dječji vrtići i OŠ 'Gornji Kneginec'predstavit će svoje radove od srijede, 15. listopada do nedjelje, 19. listopada 

•Subota, 18. listopada rezervirana je za kreativne radionice, pjesmu i ples

 

Stalna događanja u Lumini shopping centru već su uvriježena pojava, pa tako ni idućeg tjedna posjetitelji neće biti uskraćeni za mnoštvo zanimljivih sadržaja. Ovog puta, Lumini sprema aktivnosti prvenstveno za mališane i njihove roditelje povodom Dana zahvalnosti za plodove zemlje.

 

Poznat još i kao Dani kruha, ovo događanje obilježava se svake godine 18. listopada kako bi se prigodnim aktivnostima slavili svi plodovi, radosti, uspjesi i darovi u kojima smo tijekom godine uživali. Tako je i Lumini odlučio obilježiti ovaj dan slavljem od nekoliko dana počevši od srijede, 15. listopada do nedjelje, 19. listopada kada će svi posjetitelji moći pogledati izložbu likovnih radova dječjih vrtića 'Varaždin', 'Panda', 'Zeko' i 'Bubamara', te OŠ 'Gornji Kneginec', a najmlađi posjetitelji uživati u igraonici Mini Lumini.  

 

Na same Dane kruha „kuhaju“ se kreativne radionice u igraonici Mini Lumini u subotu, 18. listopada od 10:00 do 12:00 sati te od 16:00 do 20:00 sati na kojima će se svi moći iskušati u miješanju 'tijesta', crtanju i raznim igrama. Prigodni program počinje u 10:00 sati predstavom dječjeg vrtića 'Bubamara' iz Gornjeg Kneginca koji će bez sumnje ispuniti atrij centra s gromoglasnim dječjim smjehom, nakon čega slijede mali plesači i pjevači iz dječjeg vrtića 'Panda', 'Zeko',  Centra tradicijske kulture te KUD-a 'Hrvatske željeznice'. Program se nastavlja u popodnevnim satima s početkom u 17:00 sati kada će zapjevati i zaplesati odrasli članovi ovih KUD-ova kojima će se pridružiti i KUD 'Ježek' iz Beretinca. Uživo ćete ovom prigodom moći vidjeti i kako slikaju članovi likovne udruge 'Kula Kneginec'.

 

 

 

Na Dane kruha „pada“ i imendan hipermarketa Victus čije značenje na latinskom znači hrana. Stoga i Victus za 18.10. priprema vesele igraonice. U 10:00 sati počinje utrka Nikko autića na daljinsko upravljanje uz bogate nagrade najboljem natjecatelju, te Lino igraonica s veselim medvjedićem koji će vaše mališane zabavljati sve do 14:00 sati. 

Zato ne propustite uživati u još jednoj razigranoj i zanimljivoj suboti u krugu obitelji i prijatelja te se ponovo uvjerite kako se najbolji shopping i zabava u regiji mogu doživjeti upravo u Lumini shopping centru. 

Izvor: 3102