Arhiva 04.05.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

MARTANE (ČAKOVEC): Da nam je još jedan most preko Trnave...

Mila Želežnjak,
inženjer elektrotehnike:
- Lijepo je nam je tu. Ovo je zeleni dio grada, ali trebalo bi produžiti javnu rasvjetu - u produžetku Ulice Josipa Bedekovića, od vrtića nadalje, nema nijednog rasvjetnog stupa. I prometnice bi na trebale rekonstrukciju jer se tu gradilo i teška vozila dosta su ih oštetila.
Ljubica Profeta,
službenica, nezaposlena:
- Voljela bih u našem kvartu vidjeti gradskog smetlara koji bi se tu zaustavio, a ne samo prošao, pa malo počistio, osobito kod dječjeg vrtića. Jasno da je komunalni red stvar ljudi. I policajca bih voljela češće vidjeti. I znakove na pruzi bi trebalo urediti, a trebao bi i još jedan pješački most preko Trnave.
Željko Trupković,
inženjer strojarstva:
- Prometne znakove ne poštuje se, a signalizaciju bi trebalo obnoviti, pojačati ili naći druga prometna rješenja. I zimska služba bi se kod nas morala više angažirati. Kao pčelar, volio bih da “Čakom” u sadnji bilja vodi računa da sadi domaće medonosno bilje, koji kesten ili lipu.
Ratko Baranašić,
ekonomist:
- Prometnice su nam propale otkako je ulica postala prolaz prema Jugu i vrlo je frekventna. To je opasno jer je tu i vrtić, a djeca pretrče ulicu prema igralištu. Za to bi trebalo naći rješenje. Muči nas i ambrozija. Prometni redari morali bi biti fleksibilniji oko parkiranja na pločnicima. Kamo će gost parkirati?

Izvor: 2923