Arhiva 22.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:31.

Međimurskim plesačima po dva zlata i srebra

Na tradicionalnom bodovnom turniru Hrvatskog sportskog plesnog saveza održanom u Samoboru, u organizaciji tamošnjeg sportskog-plesnog kluba Samobor, nastupila su i 2  sportsko-plesna para iz Međimurja te ostvarili odlične rezultate.

 

U kategoriji Starija mladež (16 do 18 godina) najvišeg kvalitativnog razreda B u standardnim plesovima zlatnom medaljom okitili su se Tihana Vusić i Jurica Kavran, državni reprezentativci i treći s ovogodišnjeg državnog prvenstva u standardnim plesovima, dok su drugi bili  njihovi klupski kolege Milana Chekanova i Tin Sanjković.

 

U latinsko- američkim plesovima, uloge su zamijenjene, te su Milana i Tin, aktualni državni prvaci u istoj kategoriji plesa i polufinalisti ovogodišnjeg europskog prvenstva kao i  četvrtfinalisti svjetskog prvenstva nedavno održanog u Kišinjevu, bili najbolji i izborili 1. mjesto, dok su Tihana i Jurica osvojili srebro. -Ovim su vrlo zapaženim nastupima međimurski sportski plesači još jednom dokazali i potvrdili kvalitetu rada u klubu koji je prošle godine bio najbolji i najuspješniji u Hrvatskoj, kažu u njihovom matičnom – Plesnom klubu Varaždin.

Izvor: 3156