Arhiva 26.11.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

MESAP JESEN 2009.

U subotu i nedjelju, 21. i 22. studenoga u Nedelišću je održan MESAP JESEN 2009., kombinirani sajam koji je programski obuhvatio više povezanih gospodarskih grana poljoprivrede, prehrambeno-prerađivačke industrije i prehrane, komunalne i ekološke opreme te obnovljivih izvora energije i moderne gradnje.
Uz uobičajene sajamske aktivnosti, održano je i više stručnih skupova na kojima su predstavnici brojnih tvrtki i obrta razmijenili iskustva i ponudili svoje robe ili usluge institucijama, gradovima i općinama, komunalnim poduzećima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, obrazovnim ustanovama...
Još se jednom pokazalo da je sajamski protor MESAP-a, posebno kroz stručna izlaganja, kroz stručne skupove i prezentacije, najbolje mjesto za kvalitetnu razmjenu informacija, za otvaranje novih stručnih tema i izvrsna prilika za nositelje razvoja – stručnjake, inovatore tehnologija, državne institucije, gradove i općine, projektante, građevinare, opremaše, na posljetku, i financijere – da se međusobno upoznaju i što bolje povežu. Sajam na kojem se predstavilo pedesetak izlagača, najupečatljivije oni iz područja energetike, otvorio je župan Ivica Perhoč, a na svečanom su otvorenju bili i uglednici iz više ministarstava. (MB)

Izvor: 2848