Arhiva 18.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

MIHOVLJAN: Mladi i vrijedni

Udruga mladih Mihovljana održala je svoju prvu godišnju skupštinu koju je vodila predsjednica Kristina Bajs. Izvješće o radu Udruge i financijsko stanje iznosili su dopredsjednica Božica Dovečer i tajnik Almir Mahmutović, a predsjednica Nadzornog odbora Ivona Vugrinec potvrdila je da se sve korektno odradilo.
Gosti na skupu mladih bili su predsjednik Odbora za društvene djelatnosti Stjepan Kovač, gradski vijećnik Jura Horvat, profesor na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu Tibor Rodiger i predsjednik Mjesnog odbora Mihovljan Franjo Patafta. Došli su i predstavnici udruga koje djeluju u Mihovljanu te gosti i prijatelji iz Udruge mladih Grada Preloga, Mačkovca, Malog Mihaljevca, Šenkovca i Mladež iz Kobilja u Sloveniji.
Udruga mladih Mihovljana u svoj plan rada za 2013.godinu uvrstila je uređenje vlastite prostorije, radionicu plesa, turnire u stolnom nogometu, izgradnju odbojkaškog terena na pijesku, sportske igre, izlete i humanitarne akcije, kao i akcije čišćenja i pomaganja ostalim udrugama - za ljepši život u Mihovljanu. (kb)

Izvor: 3025