Arhiva 05.12.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:59.

Mobing uništava i dostojanstvo čovjeka

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se u svijetu obilježava 5. prosinca, svoje snage udružit će Volonterski ured Međimurja, Sklonište za životinje Prijatelji, Socijalna zadruga Humana nova te brojni volonteri. Oni će organizirati veliku akciju uljepšavanja dana psima u skloništu, pa sve zainteresirane pozivaju na zajedničko volontiranje u četvrtak 5. prosinca, od 9 do 15 sati.
Svi koji žele volontirati mogu se uključiti u sljedeće poslove: bojanje kućica i ograda u Skloništu, šetnja pasa, stavljanje slame u bokseve itd.; volontiranje na info/prodajnom štandu za donaciju sredstava, štand će se nalaziti na ulazu u stari Park Zrinski; volontiranje na punktovima za prikupljanje starih novina, deka, popluna, hrane za štence i odrasle, opreme za volontere/-ke: punktovi će se nalaziti u Skloništu za životinje Prijatelji (Carinski odvojak bb, iza poduzeća Čateks) i u Socijalnoj zadruzi Humana nova (Dr. I. Novaka 38, zgrada Starog hrasta).
Dakle, svi vi koji želite volontirati, dođite do Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec barem na jedan sat u vremenu od 9 do 15 sati, u četvrtak, 5. prosinca 2013. Dolazak je slobodan.

Izvor: 3058