Arhiva 31.12.2009. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:35.

NAGRADE HRVATSKOG MOTOCIKLISTIČKOG SAVEZA

Na stadionu Milenium u D. Kraljevcu, u suradnji sa Speedway klubom Unia 17. prosinca je održana Noć prvaka - svečanost na kojoj su dodijeljene nagrade Hrvatskog motociklističkog saveza najuspješnijim sportašima - pobjednicima u 10 disciplina. U Noći prvaka, pred 100-tinjak uzvanika nagrade su primali pobjednici u dobi od 6 do 60 godina, među kojima i šampion Speedway kluba Unia, svjetski juniorski viceprvak u ovom sportu Jurica Pavlic u čije su ruke stigle najviše nagrade među kojima i - Motociklist godine 2009. u seniorskoj konkurenciji. Uz Juricu, nagrade su u kategoriji državnog prvenstva juniora i seniora, primili Renato Cvetko, Nikola Pigac te Dino Kovačić (također članovi Speedway kluba Unia).
Hrvatski motociklistički savez svake godine nagrađuje najbolje vozače u sljedećim disciplinama: motocross, cestovne utrke, supercross, oldtimer, skuteri, supermoto, quad, enduro, motoslalom i speedway. Državna elita iz navedenih disciplina okupila se u novoj VIP dvorani na stadionu Milenium u kojoj je najboljim organizatorom speedway utrka proglašen klub Unia.
Noć prvaka u kojoj su blistale sportske zvijezde pratili su i nastupi glazbenika Željka Krušlina Kruške i Mirka Švende Žige, saznajemo od Darije Pavlic.
Snimio Robert Šarić

Izvor: 2853