Arhiva 30.10.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

NAKON NALETA DVA AUTOMOBILA POGINUO MUŠKARAC

O teškoj prometnoj nesreći obavjestili smo vas sinoć. Međimurske su ceste oduzele još jedan život.

 

U srijedu, 29. listopada oko 17.25 sati u Mačkovcu, na kolniku Ulice Balogovec, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 61-godišnjak iz Slemenica, obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom zbog čega je vozilom udario u pješaka, 70-godišnjaka koji je prelazio kolnik u blizini obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara pješak je odbačen na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je u njega udario osobni automobil varaždinskih registracijskih oznaka s kojim se 40-godišnji iz Varaždina, također obilježenom pješačkom prijelazu nije približavao sigurnosnom brzinom.   

 

Vozilom Zavoda za hitnu medicinu u Županijsku bolnicu prevezen je ozlijeđeni pješak, gdje je na žalost od zadobivenih ozljeda u 17.38 sati preminuo.

 

U vremenu od 17.45 do 20.33 sati zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Ulice Balogovec bio je zatvoren za promet, te se odvijao obilaznim prometnim pravcima. 

 

Protiv oba vozača zbog počinjenja kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

Više fotografija s mejsta nesreće u fotogaleriji.

Izvor: 3105