Arhiva 07.05.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

NAŠI PRODAVAČI: DMD Oporovec

U prodavaonici DMD u Oporovcu Međimurje se prodaje dugi niz godina, a vlasnica Suzana Dominić pamti da je od 1993. godine, otkada drži prodavaonicu u svom mjestu, broj prodanih primjeraka rastao. - Od svih novina koje nudimo našim kupcima, oduvijek se najbolje prodavalo Međimurje. I jedino je kod Međimurja rasla prodaja tijekom proteklih godina. Ljudi trebaju informacije iz svog kraja, što vidim i po vlastitom iskustvu. Često me u listu Međimurje privuče fotografija poznatog lica, pa pročitam i tekst. Inače, spadam među one čitatelje koji tijekom tjedna pročitaju veći dio napisa - kaže Suzana Dominić.
Danas se u Oporovcu u DMD-u tjedno proda 35 primjeraka Međimurja, od čega veći dio ode već u utorak ujutro. Prvi kupci su, uglavnom, umirovljenici koji vole s mladim prodavačicama popričati o svemu i svačemu, pa i prokomentirati teme objavljene u aktualnom broju lista Međimurje. Pogotovo ako su teme - iz preloškog kraja i pogotovu ako su - “vruće”.
- Tijekom dva do tri dana prodamo svih 35 komada svakog novog broja Međimurja koje i osobno čitam. Najviše me zanima preloška stranica jer živim u Oporovcu, a interesantni su mi i prilozi s Pozornice te tekstovi za opuštanje, poput horoskopa - kaže dvadesetpetogodišnja prodavačica Valentina Vrhaj koja u DMD-u radi četiri godine, a smjene dijeli s kolegicom Petrom Balent, također Oporovčankom. (ŽD)
Snimio Dubravko Lesar

Izvor: 3028