Arhiva 18.12.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:20.

NAŠI PRODAVAČI: KITRO Dekanovec

Pedesetak brojeva našeg lista svakog tjedna u Dekanovcu prodaju u samoposluzi Kitro, tvrtke TP Varaždin. Prodavačice vele da ih skoro sve prodaju već u utorak. Stalni kupci, mještani koji žive u okolici prodavaonice, u utorak obvezno uz ostale potrepšine kupe i Međimurje. Kako je takvih više od četrdeset, preostalih nekoliko komada proda se tijekom tjedna.
Kitro u Dekanovcu otvoren je prije dvije godine. S radnim vremenom i zaposlenicama upoznala nas je Jasminka Baksa iz Gardinovca koja u toj prodavaonici radi godinu i pol:
- U samoposluzi sa mnom radi i Sanja Mitić iz Turčišća te poslovotkinja Ljubica Murković iz Sivice, zatim Marija Blažinčić iz Belice i Snježana Kolarić iz Gornjeg Kraljevca. Naša prodavaonica radi radnim danom od 7 do 20 sati, a subotom i nedjeljom od 7 do 13 sati.
Jasminka nam je rekla i što pročita u našem listu:
- Prvo pogledam vremensku prognozu. Onda prelistam novine i uvijek nađem nešto zanimljivo, što i pročitam. Najviše me zanima što se događa u Dekanovcu, jer tu radim, te u Gardinovcu u kojem živim. Rado ispunjavam križaljku, pogotovo sada, kada se vani ne može ništa raditi. Pogledam i školsku stranicu jer imam školarce. Manje me zanima sport - veli Jasminka.
U smjeni smo u prodavaonici zatekli i Sanju Mitić koja u Kitru radi pet godina. Prije nego se otvorila samoposluga u Dekanovcu, radila je u samoposluzi iste tvrtke u Gardinovcu. Oduševila se našim novim enigmatskim prilogom te pobrojila što najradije pročita u Međimurju:
- Baš je dobro što sada u novinama ima više križaljki. Novine čitam od zadnje stranice prema prvoj.
Prvo idem čitati sve što se zbiva u mom mjestu Turčišću. Zanimljiva su mi pisma čitatelja, pa ih redovno pratim. Svakako pročitam i tekstove u kojima se spominju osobe koje poznajem. Pogledam i stranice zahvala i sjećanja, ali i Veliki odmor jer imam dvije školarke.
R. Topličanec

Izvor: 3008